ÖPPETtider
tis-fre 10-18 lör 10-14

Med anledning av pandemin
Tack till er alla som hjälpt till att hålla restriktionerna och för att vi fortsätter hjälpas åt ännu en tid. 
Fortsätt hålla avstånd, vänta gärna ute om det är risk för trängsel i butiken, gärna max 5 personer i butiken för allas trygghet.

Välkomna!!


 

Välkommen till oss

Självklart ska en aktiv fiskehamn ha en fiskaffär. Hos oss hittar du fisk och skaldjur med fokus på det svenska fisket och västkustfiskaren. Skaldjuren köper vi direkt från fiskefartyg i vår hamn och även fisk i den lilla mån det landas. I övrigt vänder vi oss till yrkesfiskarkollegor längs vår västkust. Har ni frågor eller vill lägga en beställning så tveka inte utan att höra av er. För snabbaste uppdateringar följ oss på våra sociala medier konton.

Kontakta oss

Läjets fisk AB
Strandbackavägen 140
432 75 Träslövsläge
Telefon: 0340 - 67 11 96

Dela oss

Vi finns Facebook och Instagram där lägger vi mer löpande ut aktuella händelser och nyheter vi har att förmedla. Har ni inte tillgång till sociala medier ser ni de nyaste inläggen i bildflödena här nedanför. 

Fira ut juli och in augusti med skaldjurs kalas en lördagkväll! 😃 Öppet 10-14 🥳🥳 #skaldjur #kräfta #lajrhommer #läjet #träslövsläge #fiskaffär #fest #sommar #sol #läjetsfisk
Vädret verkar inte kunna bestämma sig idag men vi är på strålande humör så mellan åskskurarna kan ni väl pallra er hit och passa på att storhandla makrill för 69kr/kg eller prova regnbåge på grillen ikväll för man kan grilla under paraply☔️ har jag hört och så missar ni väl inte att @catarinaeden har sina vackra fotoprints till salu i vår butik. Sådär ja lite smått och gott med information en torsdag morgon! 👋🏻😜👋🏻
Idag blir det kräftor till frukost lunch och middag! #lajrhommer #läjet #träslövsläge #läjetsfisk #destinationläjet