Om oss

Välkommen till vår värld!
Hos oss lever och andas vi av och med fisket. 

Vår strävan är alltid att leverera den färskaste fisken, godaste skaldjuren och smakfulla delikatesserna som vi kan uppbringa ur havet. 

Varje dag följer vi väderleken scannar av fiskefartygen , håller koll på landningarna och jagar det bästa. Vi arbetar så lokalt vi kan och bygger vårt sortiment efter säsong och med råvaror från yrkeskollegor längs vår västkust. 

Vi har två fiskefartyg knutna till vår verksamhet som idkar bur och garnfiske och försörjer oss med kräftor, krabba och hummer efter deras säsong.
 

Hav, Hamn, Hem

I Havet fiskas den, i Hamnen landas den och till ditt Hem kommer den. 
Fler steg behövs inte. Läjet är ett aktivt fiskläge, ett av de större i sverige och ger oss den fantastiska möjligheten att kunna sälja framförallt skaldjur men även emellanåt en mindre mängd fisk inköpt direkt från fiskande fartyg. Bara ett stenkast ifrån vår butik landas fångst från de lokala yrkesfiskarna. Då de flesta av fartygen har ett inriktat fiske på havskräfta är det främst det vi kan få från vår hemma hamn.. För att kunna hålla ett fullgott sortiment behöver vi därför också givetvis vända oss till fisk inköpt på Fiskhamnsauktionen i Göteborg från yrkesfiskarkollegor längs vår västkust. Vårt största fokus ligger på den svenska lokala fiskaren och dess fångst, fisken ni hittar hos oss är landad på vår kust och skuren i våra lokaler av oss på plats.